@twinsen
faptul ca nu vezi gafa facuta cu schimbarea lui boc denota faptul ca nu poti analiza detasat actiunile lui basescu, doar partizan.
1.cum adica mai ramanea cateva luni pana la alegeri?
-. pana la alegeri a l-a numit pe ponta cand a cazut ungureanu si astfel si-a luat avant victor viorel. pierzand guvernarea a pierdut orice sansa sa mai castige alegerile parlamentare.
-. a facut mutarea de capul lui fara sa se consulte cu pdl si astfel si-a pus toti apropiatii in cap, unpr a trecut dincolo si a pierdut majoritatea. ca de atatea ori nu a ascultat de nimeni, a facut ce a vrut, p... lui far sa se consulte
-. cand il dai jos pe boc si spui ca a fost cel mai bun prim ministru nu numai un intelectual dar si un moromete se intreaba, adica ce, vrea sa ne prosteasca, schimba doar asa ca sa ne abureasca?
2. nu eu trebuie sa dau nume, de persoane potente politic. el era cel care sa caute si sa aduca in prim plan. cand a creat pdl a spus ca o sa mizeze pe tineri. unde sunt? daca nu a reusit sa atraga pe cineva de viitor inseamna ca nu a putut sa prosteasca pe nimeni nu ca nu exista persoane capabile. un conducator este puternic cand isi creaza o echipa valoroasa. el insa nu s-a inteles cu nimeni. cand nici pe plesu nu poti sa il tii langa tine inseamna ca ai o problema. nu mai este nimeni langa el din cei cu care s-a lansat.
3 cand mizezi pe udrea si spui ca ea e cea care poate fi presedinte inseamna ca esti jos de tot, inseamna ca are acelasi nivel cu udrea. cand renunti la pdl numai ca nu ti-a iesit udrea presedinte de partid, cand iti pleaca oamenii din pimp pentru ca inteleg ca pimpul e un patitd facut doar pentru un om inseamna ca nu lasi nimic in urma, inseamana ca asta e tot ce poti realiza. chestia cu justitia e mai mult decat discutabila faptul ca au intrat unii in puscarie nu inseamna justitie ! faptul ca tu ai tinichele de coada(apropo ponta daca iese presedinte cu 7 dosare e in aceiasi situatie cu basescu, si el avea dosare si s-au intrerupt din cauza imunitatii) si justitia se uita la altii si nu la tine ca ai imunitate nu trebuie sa il faca sa se bata cu pumnii in piept.
mitocania lui a facut sa spuna despre constantinescu ca nu a lasat nici o dara in urma. el lasa o dara in urma , odara urat mirositoare.
nu imi place ce am de ales, nu ma voi duce la vot, dar ce o iesi, indiferent ce o iesi va fi mai bine decat in epoca basescu. am avut momente cu basescu cand l-am regretat pe iliescu si asta ma face sa imi dau cu pumnii incap.
And love you if I can
Renaissance
|