sau ca Monica Iacob Ritzi condamnata in prima instanta. Stiu! Frate-sau ar fi scapat probabil daca n-ar fi venit ciuma rosie la putere. Asa, nu cred ca va scapa fiind vorba ca partidul comunist are de platit niste polite domnului fost ministru al transporturilor.
Cocos a dezertat din club si de aceea poate fi condamnat fara a "leza prea tare" imaginea partidului nou format de presedintele apolitic.
Ca tot veni vorba despre fratele presedintelui. Tu chiar esti atat de naiv sa crezi ca Basescu nu era implicat deloc? Hai sa fim oameni maturi... Plus ca mai sunt cateva dosare... vezi flota, casa din Mihaileanu, Casuneanu, etc.
Dar asta e normal in orice tara ca, fiind la putere sa nu te ancheteze. Nici pe Sarcozy nu l-a anchetat nimeni cat a fost atotputernic. Dupa e problema. Iar pentru tot ce a facut cred Basescu, si aici nu ma refer la adevaratele fapte de trafic de influenta, de abuz, de luare si dare de mita, de spalare de bani, nu! Ma refer la ce a facut condamnand psd-isti si incalcand un fel de pact ce fusese instaurat pana atunci cum ca nimeni nu atinge politicieni. Nici ei pe ai altora nici ai altora pe ai lor. Pentru toatea asteasunt sigur ca nu scapa de puscarie dupa alegeri. Chiar daca trebuie astia sa ii fabrice dosare gen dosarul telepatia sau dosarul transferul calitatii pe care si el le-a fabricat la randul lui. Cel putin motivarile din aceste dosare sunt halucinante...
Oricum Basescu e istorie, viitorul e rosu! Comunismul e in tara lui in Romania!
Last edited by alali : 12 Nov 2014 at 16:34.
|