View Single Post
Old 02 Sep 2014, 21:13   #51
alali
Guru

alali

Peaceful Warrior (2006)

O sa imi asum riscul sa imi spun parerea mea, chiar daca ea difera total de ceea ce am gasit pe aici. Inteleg personajul si faptul ca e un gimnast profesionist -nici nu cred ca se putea altfel-. De aceea nu voi incerca sa disec interpretarea, dar nu inteleg sub nicio forma modul in care este gandita pelicula aceasta. Este plina de "ireal", scene introduse in film fara a fi necesare, doar asa ca sa fie mai "mistery". O poveste reala (cred ca doar partea cu accidentarea si cu revenirea, nu vreau sa cred ca papucii diferiti chiar au fost visati de cineva ca o premonitie... brrr! horror!), care are si un usor accent supranatural si un pic de misticitate si un personaj principal "incapatanat" pana la imbecilitate. Este tipic acestor filme de a prezenta un tanar razvratit, care isi gaseste echilibrul interior ajutat de un mentor. Dar ca un tip sa persiste in prostia lui... mai rar. Nu vad nimic genial la acest personaj. Un gimnast, a avut un accident, a continuat sa faca ceea ce facea, sperand ca proteza metalica sa ii reziste. Cinste lui, dar cred ca filmul putea sa il prezinte intr-o lumina mai prielnica, mai eroica. Prefer un film genial despre un om sarac cu duhul gen Forrest Gump decat un film ilogic, despre o revenire spectaculoasa. Nota 5, 00.
alali is offline   Reply With Quote sendpm.gif