Transformers (2007)
Daca ai copil, cateodata esti nevoit sa faci si astfel de sacrificii. Noroc ca nu am avut prea mult de citit

. Deh! scenariul prost bata-l vina. Dar daca e musai, cu placere...
Filmul?! Slab! Foarte slab! Mult mai bun e un spiderman, un batman (chiar si primul), sau mai departe, un superman (asta e deja arta), un orice alt film de gen...
Efecte speciale?! In afara de calitatea impecabila a transformarilor (mai putin ala rau), unde sunt fenomenalele efecte speciale?! Lupta dintre cele doua tabere este aproape inexistenta. Scenariul este atat de ireal incat nu ai cum sa intri in atmosfera filmului. Nici daca te duci cu mintea deschisa, goala si ... tampa. Pregatita practic pentru film. Nimic. Mai usor mi-e sa cred ca Batman sare de pe un bloc si ii atenueaza caderea pelerina, sau ca placa Spiridusului chiar poate sa zboare iar el sa faca airdiving....
Actiunea incepe prost, fara un preludiu care sa te trimita in atmosfera SF a filmului. Povestea este atat de simpla incat... nu am ce povesti despre ea. Un cub, roboti veniti de nicaieri ca sa il ia, cineva l-a gasit din intamplare si... Gata. Atat.
Un 5,34!