View Single Post
Old 17 Aug 2014, 16:22   #3680
bremen1980
Guru

bremen1980

Am șters-o pentru că generalizam prea mult .
Cazuri concrete :

1. Vineri - mă întorceam acasă cu un autobuz în care ''aeru' '' funcționa, dar nu se prea simțea . Urcă un țigan burtos pe la 40 ani , se aruncă pe-un scaun și deschide larg geamul . La câteva rânduri în față , un moșulică începe să urle : ''Inchideti geamurile , că merge aeru ' ! "" Țiganul era răcorit de ce intra pe geam așa că nici gând n-avea să închidă geamul .Moșul trepida și se înroșise de furie : ''Sunt în autobuzu ' asta niște tâmpiți care nu-și dau seama că trebuie să țină geamurile închise dacă merge aerul condiționat '' .Țiganul nici că se sinchisea de moș , nici măcar cu o înjurătură .
Coboară țiganul și moșulică ăla sare că un tigru și închide geamul . Când să se întoarcă la scaun , surpriză, cineva îi luase locul . După ce coboară moșul , o femeie :''Asta era din ăla care toată viață a lucrat în armată sau la poliție , numai astai sunt așa ...'' Adevărul e că moșul era din ăla slab , dar vânos și plin de răutate .

2. Nu suport cărucioarele cu care se tot plimbă prin autobuze pensionarii . M-am trezit de multe ori cu ditamai căruțul parcat pe câte un picior . Bineînțeles că nu era gol . Cum văd un căruț din asta , cum mă feresc .
Așteptam tramvaiul zilele astea și vine la mine o băbuță cu un căruț : ''Domnu'/baiatu' mă ajutați și pe mine să urc în tramvai căruțul asta ??? . Tocmai pe mineeeee.
Bineînțeles că am ajutat-o și bineînțeles că avea vreo 50 kg . Ce cumpărături făcuse oare femeia aia ??? Spanac cu fier (beton) sau ducea vreun calorifer la fier vechi ??

În concluzie : viață e complexă și-are multe aspecte .
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif