Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 30 Jul 2014, 21:35   #1922
sigalia
Guru
 
sigalia
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 353
rvn,chiar sunt curioasa cum ti-a iesit ,mie nu mi-ar fi dat prin cap sa fac compot de pepene galben; compotul meu de iarna favorit e cel din gutui,are o aroma si o culoare de mori
Ca si gustul e un deliciu ,nu mai spun.

Si daca tot ai deschis capitol cu borcane ,nu rezist sa nu adaug si eu o contributie.M-am produs recent la tara cu niste dulceata de piersici.Cu dulceturile marea arta e punctul pana la care le legi.
Personal le prefer mai fluide pentru ca pe de o parte mi se par mai fine asa,pe de alta imi plac nuantele mai deschise, luminoase.

Materia prima : 2 kg de fructe si unul de zahar



Si rezultatul :





N-am curatat fructele de coaja ca nu aspir la perfectiune si nici apucaturi maniacale n-am

Last edited by sigalia : 30 Jul 2014 at 22:30.
sigalia is offline   Reply With Quote sendpm.gif