View Single Post
Old 19 Jul 2014, 19:43   #3674
bremen1980
Guru

bremen1980

Mondialul de fotbal mi-a folosit mai mult decât aş fi crezut .A fost un spectacol reuşit , dar şi un bun pretext pentru o ( nouă) rundă de băgat capul în nisip.Am ales politică struţului şi am redus cât am putut expunerea mea la mass-media : ştiri radio /TV , ziare , bloguri , FB ,s.a. Au mai scăpat câteva radiaţii( niscaiva titluri de Click/Libertatea citite prin tramvaie ) , dar în mare măsură ,scutul a rezistat şi mi-am păzit mintea de vibraţii negative .
Mondialul s-a dus , scutul protector s-a dus şi el .Curiozitatea a învins şi au apărut de vreo săptămâna : Băsescu-Ponta/Petrescu , avionul doborât în Ucraina , Israel -Gaza , M. Columbeanu şi copilaşii ,Andrei Pavel divorţează , bloguri şi pagini de FB pline de înjurături şi de ura. Bonus : Victor Slav dat afară de la Pro TV .

Parcă m-aş fi întors din vârful muntelui, la furnalul unui combinat chimic sau la o groapă de gunoi .
După pauze din astea ,creierul procesează mai greu şi noutatea rămâne parţial nedigerata . Când am auzit de avionul malaezian prăbuşit am avut o reacţie demnă de EBA :'' Bă , dar cum a ajuns avionul ăla din oceanul Indian în Ucraina şi unde a stat atâtea luni ???? "

Nu ştiu până la urmă de câtă informaţie avem nevoie şi cât putem noi digera fără să facem buba la cap . Nici să nu ştim pe ce lume suntem , dar nici să ni se umple mintea de toate dramele şi spaimele lumii .
Azi am început ziua cu stângul şi m-am repezit de dimineaţă la troacă cu lături şi dai şi te enervează pe net . Afară plouă şi eu mă enervăm citindu-i pe cei atât de inteligenţi , dar din păcate atât de răutăcioşi .După câteva ore de ingerat otravă, am ieşit soarele ,am spus stop şi am ieşit prin parcuri . Altă lume , alte perspective , multe mirese , mulţi naşi /nănaşi . Sâmbătă e zi de pozat nuntaşii în parcuri . Rude arse de soare venite la nunat nepoţilor , bărbaţi în costume noi ( şi cam incomode) şi cămăşi mov/roz , mirese zâmbăreţe care-şi prind tocurile printre dalele de pe alei , baloane sparte de prichindei ferchezuiţi . Sâmbătă se pozează lumea lângă statui . Sâmbătă trebuie să stai cât mai puţin pe net

Last edited by bremen1980 : 19 Jul 2014 at 19:48.
bremen1980 is offline   Reply With Quote sendpm.gif