Originally Posted by terraflorin:
Am observat uneori o chestie... am încărcat imagini de rezoluţie mare pentru filme care deja aveau peste 30 de imagini (cele deja existente erau de rezoluţie mică şi sau capturi de ecran). După ce au fost aprobate au rămas doar imaginile mele la acele filme iar imaginile vechi cu rezoluţie mică au dispărut. Bănuiesc că astfel a scăzut uneori punctajul (poate e un soft automat ceva). Acest lucru vine ca o confirmare a ultimului mesaj postat de fresie.
|
Iti garantez ca la filmele la care am trimis eu poze nimeni nu a mai trimis poze , ca sa nu zic ca nimeni nu a auzit de ele . Oricum mi se pare strigator la cer sa se stearga puncte pt orice motiv . Chiar daca s-ar trimite poze gresite , odata aprobate nu e responsabilitatea celui ce le-a trimis ci a dobitocului care le-a aprobat .Adica ce are de facut un aprobator de poze ? In principiu sa respinga poze .(cam asta e singura lui atributie , ca de asprobat doar numele a ramas.) Atunci de ce mai sunt tinuti acesti aprobatori/dezaprobatori de poze , daca ei tot nu sunt buni nimic ? Sa puna pe cineva care se pricepe.Pe fresie nu l-am/am auzit/-o niciodata plangandu-se de ceva si uite ce fel se poarta cu el/ea.Mi se pare cel putin dement ca aproband niste si punctand niste poze , sa vina altcineva sa trimita niste poze cu rezolutie mai buna , si apoi sa i se stearga primului punctele .E patologic .