View Single Post
Old 19 Apr 2014, 23:36   #4592
Twinsen

Twinsen

The Hobbit: Desolation of Smaug - rezistat 30/150 minute

In esenta un film de actiune in care ma asteptam sa apara si Van Damme sa le bage pumnu' in gura orcilor. Doar ca trilogia asta e mult mai enervanta apentru ca face harcea-parcea o carte excelenta. Primul film l-am vazut vrand-nevrand pana la capat ca eram la cinema cu altii, asa ca aveam asteptari foarte scazute pentru al doilea. Culmea, chiar si asa a reusit sa ma dezamageasca.

Ca tot suntem in zi de Paste, Imi imaginez evangheliile adaptate de Peter Jackson. Inceputul ar fi cu un chef in care Isus transforma apa in vin pentru ca era baiat de comitet. Apoi am avea doua ore de exorcizari dramatice in care Isus si apostoli se lupta cu hoarde demonice. Intercalat cate un moment de respiro in care isus devasteaza mesele schimbatorilor de bani din templu - doar bancile sunt antipatice. La final Isus s-ar lupta cu Necuratu' insusi si, invingand bineinteles, ar tine un discurs dramatic in care ar spune ca desi BInele a invins, Raul nu dispare niciodata (insert trailer for next movie...). Initial ar fi si o scena cu Isus pe cruce, dar fiind un moment prea socant pentru copii, ar fi taiata, adaptarea obtinand astfel cu succes "Rating: Audienta Generala"...
  Reply With Quote sendpm.gif