Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 28 Mar 2014, 21:15   #1837
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Fetelor, va admir pentru exercitiul de sanatate si imaginatie! Dar nu inteleg neam de ce vreti sa renuntati la alimente care sunt sanatoase si va plac! Care-i faza? Vreti sa demonstrati ca puteti? Aveti o dorinta neinteleasa de a renunta la viata sau???! Glumesc (un pic), dar totusi???

L.E. Adica, nu mi-o luati in nume de rau, nu va judec, live and let live, nu am nici o treaba cu alegerile alimentare sau de alt fel ale oamenilor, dar spun, cum as spune cuiva drag, nu duceti lucrurile un pic prea la extrem?

Am doua nepoate foarte dragi, unicele mele nepoate, de 16 si 18 ani vegetariene de 1 an - 2. Cred ca sunt singura din familie care nu le-a pus la indoiala alegerea, ci doar am intrebat ce mananca si ce nu sa stiu ce sa le pregatesc; chiar si asa am dat-o in bara ca am uitat o data si le-am chemat la cina si m-am scos cu prajituri si le-am pregatit repede ceva fara carne (am imaginatie). Cu toate astea, am 3 copii, eu zic ca mancam sanatos ca familie si totusi ma intreb uneori daca ar trebui sa ii impun sau nu fiicei mele cele mari de 9 ani sa manance mai multa carne pentru propria-i sanatate si dezvoltare. Adica atata timp cat ea e bine, nu o oblig sa manance ceva ce ii face rau sau scarba; dar, pe de alta parte, atata timp cat eu gatesc, va manca de cateva ori pe saptamana legume, ciorba de legume sau chestii sanatoase pe care nu le agreeaza in mod deosebit. Delicata chestie nutritia... Tocmai azi am citit un articol pe gustul meu aici http://www.theguardian.com/lifeandst...foods-is-wrong

By the way, voi aveti copii? Ce ganditi in privinta alimentatiei lor? Sau cum ati face daca ati avea copii? Am vazut trailerul unui film cu Bette Midler parca in care mama nu le daduse voie copiilor niciodata sa manance tort si mi s-a parut destul de extrem. Voi ce ziceti?

Last edited by MariaMona : 28 Mar 2014 at 21:52.
MariaMona is offline   Reply With Quote sendpm.gif