View Single Post
Old 28 Mar 2014, 16:31   #3534
sigalia
Guru

sigalia

Ca veni vorba :

Imi displac profund soferii care claxoneaza: ca in loc sa tai intersectia in viteza pe galben franezi regulamentar in fata semaforului si stai linistit; ca din aceeasi postura nu apesi pe acceleratie cu trei secunde inainte sa ai verde din nou; ca desi circuli cu viteza maxima admisa nu treci urgent pe prima banda sa le faci lor loc sa treaca ,ei fiind in general niste tipi grabiti,nervosi si extrem de importanti.Ca intr-un lant de masini care stationeaza ei nu stiu ce se intampla si da-i claxoane,nu? Ca pietonul care traverseaza strada pe trecere merge in ritmul lui normal.Unii saracii alearga pe marcajul care le da prioritate,de parca soferii le-ar face o favoare ca opresc.Nu-mi face nimeni nici o favoare ca nu ma spulbera pe trecere,iar eu vreau sa ajung acasa cu tocurile intregi.
Cam 95% dintre claxoane sunt expresia incapacitatii de a intelege ca ceilalti fie nu pot ,fie nu vor si in nici nu caz nu trebuie sa se comporte in trafic conform pretentiilor celor care le emit.
Ce-i asa greu sa ai putina rabdare si in loc sa apesi pe claxon sa asculti linistit muzica din masina ta ?
sigalia is offline   Reply With Quote sendpm.gif