Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 26 Mar 2014, 18:37   #1835
faraimaginatie
Guru

faraimaginatie

Si eu am descoperit ca-mi place foarte tare flaxseed-ul. L-am mancat si eu cu iaurt si cu fructe azi. Nu am ajuns la magazinul ala cu produse naturiste deci nu mi-am luat chia seed. Am luat, in schimb, mango, kiwi si tulpini din alea de telina. Se numesc celeriac in engleza, nu stiu exact traducerea. Mi-am facut portia pe azi abia duoa ce am ajuns acasa. Cand veneam spre casa am vazut urzici pe marginea drumului si mai ca am vrut sa le culeg. Cred ca o sa devin un pic freak ca am tendinte obsesiv-compulsive. Adica daca ma apuc de ceva o duc la limita normalului. Sper sa reusesc sa fiu putin mai echilibrata de data asta, Cu varsta... Ma rog...ideea e ca voiam sa te intreb..tu de unde gasesti urzici? Umbli pe camp dupa ele? Ca banuiesc ca in magazin nu poti sa le cumperi. Eu aici n-am vazut, cel putin.

Avocadul imi place foarte tare dar prefer sa-l pun in salate. Mi se pare ca i se duce tot farmecul in smoothie Chiar azi mi-am facut o salada cu quinoa, broccoli, avocado si seminte de dovleac prajite cu un dressing facut din lamaie, coriandru si menta si-un pic de ulei de masline.

Eu incerc sa renunt de tot pentru vreo luna la branza, de care is obsedata, in orice forma. Si la vin Inca ma tin bine. Vin n-am mai baut de 2 saptamani jumate.

Ah, si cand zici cilantro te referi la coriandru? Ca ala imi place mult. Si banana nu pot manca nici macar un pic un pic. Mi se face rau numai de la miros. Nu stiu exact care-i problema mea acolo.

Last edited by faraimaginatie : 26 Mar 2014 at 20:01.
faraimaginatie is offline   Reply With Quote sendpm.gif