View Single Post
Old 11 Mar 2014, 20:42   #42
into_the_labyrinth
Senior

into_the_labyrinth

Forumurile nu cred că ar trebui să dispară, şi nici nu cred că se îndreaptă în direcţia asta, dar e adevărat că uneori sunt mai rar accesate.

Dacă stăm mai mult pe net decât în afara lui - depinde de fiecare, însă există o tendinţă de a deveni mai mult ”virtuali” decât ”reali”. Mi se întâmplă şi mie, probabil nu e un lucru prea bun, dar nici nu mă plâng prea tare - e până la urmă la latitudinea fiecăruia până unde vrea ”să împingă jocul acesta”

Nu cred că statul pe net ne schimbă modul de gândire. Ne-a modificat, cu siguranţă, modul de comunicare, dar fiecare rămâne în continuare singurul responsabil pentru ce produce (sau nu - sic!) propria minte. Interacţiunea cu părerile celorlalţi, discuţiile, analizele - toate acestea le facem noi, şi nimeni altcineva. Internetul e foarte bun, atâta timp cât îl foloseşti cum trebuie.

Dacă ar fi să spun ”cu ce ne supără internetul”, aş scrie cu majuscule: RECLAMELE! Pur şi simplu nu mai suport, cum deschid netul, să fiu asaltat de firme de telefonie, de bănci, de mai-ştiu-eu-ce firme care vor să devii clientul lor, să-şi vândă produsele etc etc. Şi ce mama naibii mă interesează pe mine toate astea? Când intru pe un site de filme, vreau informaţii despre film, când intru pe unul de muzică, despre muzică (aceasta era doar o paranteză).
into_the_labyrinth is offline   Reply With Quote sendpm.gif