Originally Posted by anaemona:
Originally Posted by bremen1980:
Iar au inghetat tastaturile pe cinemagia . Cad greu "porcariile " la stomac ?
|
In alte locuri totul a inghetat pe bune  A venit The day after peste noi si ne-a gasit cam nepregatiti. Eu chiar nu inteleg vorba asta "nu sint in apele mele". Cum adica in apele? Noi, marea majoritate, traim pe pamint. Cred ca ar trebui schimbata cu "nu sint in caldurile mele". Imi dau seama ca se poate interpreta  dar dupa 2-3 zile in care sute de mii de oameni au stat fara curent intr-o tara in care totul functioneaza pe baza de electricitate, nu vad de ce as vorbi de ape, poate doar de cele inghetate. Sint tone de poze pe net daca vreti sa vedeti un oras inghetat, copacii cu 1-2 cm de gheata pe crengi, rupti sub greutatea ghetii si de ger dar mai ales azi la prinz a fost absolut superb, toti copacii cu ghirlande de gheata care straluceau in soare.
|
Parca ar fi vorba de filmul ''
The Ice Storm '' . Mai lipsesc insa swingarelile .
Eu nu vad doar concurenta intre forumuri , bloguri , FB ,s.a. forme de socializare . Intimitatea e tratata in mod diferit de catre aceste unelte de socializare . Pe forum esti cu ( aproape) tot poporul , pe blog ai clica ta de enoriasi , iar FB e doar pentru apropiatii tai .
Forumurile-mi amintesc de socializarea din copilarie . Eram 20-30 de copii si vara aduceam presuri/covoare/paturi din casa , le legam intre ele si-n spatele blocului ne faceam corturi . Fiecare venea cu ceva de acasa ; unul cu un borcan de gem , altul cu niste lapte/iaurt , unul cu tablele lu 'ta-su , revistele deocheate ale unchiului , tigarile de la ma-sa , Si dai si joaca piticot , table, citeste Pifuri , mananca gogosi cu gem , fumeaza ( dosit) , bea limonada . Mai arunca cate un vecin cu o galeata de apa pe geam , daca lucrurile degenerau , dar atmosfera era de ''hipstreareala ''
Forma asta de socializare mi-a placut mereu pe forumuri . Chilotareala asta lipsita de formalitate in care fiecare aduce cate ceva si toata lumea se simte bine . Te poti trage cu toti de sirete , cu anumite limite . Din pacate libertatea asta a dus si la inmultirea ''barbarilor'' care sunt pusi doar pe jaf si distrugere (certruri , limbaj ca la mama lor acasa , s.a.m.d.) . Asta-i riscul .
Pe FB parca ai fi invitat la cineva la o petrecere privata . Ai mai crescut si ai trecut in alta liga . Gata cu libertatea fara limite , aici eticheta conteza . Te lasa omul la el acasa , dar nu poti sa te imbeti ca porcul ,sa scuipi coji de seminte pe covor , sa-i arzi mocheta cu tigara sau sa-i pipai sora . E alt mediu , loc unde pierzi din libertate , dar castigi in intimitate ( la modul ideal ) . Rafinament , diplomatie sau dispari din pe lista de prieteni . La prima gafa majora , te ejaculeaza de pe pagina ( M. Vanghelie ) .