View Single Post
Old 25 Dec 2013, 23:06   #3502
MariaMona
Crazy Mama

MariaMona

Originally Posted by bremen1980:
Iar au inghetat tastaturile pe cinemagia . Cad greu "porcariile " la stomac ?

Pregatisem in minte asa o chestie despteapta si faina, dar mi-am dat seama ca esenta a ceea ce vroiam sa spun e ca e ok faptul ca lumea nu sta pe net macar de sarbatori - inseamna ca viata reala inca inseamna mai mult decat credeam, ceea ce e super!!

Eu fac parte din generatia 'batrana' de internauti si totusi am viata mea reala mult mai importanta si adevarata si totusi sunt pe faza fiindca pentru mine sa-ti citesti e-mail-ul zilnic este destul de important - ca si cum ai verifica cine te-a mai sunat; pe de alta parte, n-am smartphone (mayvbe I'm getting old... ) si stiu ca va trebui sa imi iau si eu sa fiu in rand cu fiicele mele la un moment dat. (Daca vreti sa discutam despre internetul in viata diverselor generatii care folosesc Cinemagia, putem discuta - nu stiu sigur cati ani aveati majoritatea dintre voi in '96 cand am avut primul meu calculator cu net prin telefon ... clar ca tehnologia a devenit ceva asa de 'natural' in viata oamenilor cum o fi fost tv-ul in anii 50 - dar si cei care folosesc aceste tehnologii sunt oameni de tot felul - putem discuta mult pe tema asta - super importanta pentru societatea de azi - I dare you to open a thread - just let me know!)