View Single Post
Old 25 Dec 2013, 21:51   #3501
copila_satanista
darkest music addict

copila_satanista

Ii dau dreptate in mare lui Kriss deoarece cred ca exista un pic de incrustare exagerata din partea unor useri. Spre exemplu eu una nu simt o frustrare in a ma expune online pentru ca pot sa imi asum ceea ce postez, nu simt nevoia de a-mi ascunde identitatea. Apoi nu vreau defapt sa spun din nou tot soiul de teorii in care sa tot explic ca facebookul e bun sau e rau conteaza mai putin decat cum e folosit si perceput. Poate ar trebui un thread separat de gen "to facebook or not to facebook".

I-am dat dreptate si lui bremen pentru faptul ca forumurile isi au un farmec aparte pe care facebookul din pacate nu il atinge. Starnesc totusi discutii si relatii poate intr-o alta maniera, mai concentrat si mai inspirat. Recunosc ca eu am renuntat treptat la forum pentru ca nu imi mai starnea atat de mult interes in momentul in care aparusera tot soiul de trolleri ori oameni mai putin interesanti, adminii si moderatorii nu prea isi mai faceau simtita prezenta, subiectele devenisera slabute rau etc etc, cumva forumul nu prea mai era luat deloc in serios.