View Single Post
Old 25 Dec 2013, 19:53   #3500
Twinsen

Twinsen

@marillon
Nimeni nu iti impune nimic pe un forum, cu atat mai putin cu cine sa votezi. Dar scopul principal a forumului e exprimarea si schimbul de opinii. In citatul mentionat de tine, spuneam o opinie politica in Cafenea, adica o sectiune a forumului care n-are legatura cu filmele.

De remarcat ca opinia asta e exprimata pe un forum, nu pe Facebook. Se intampla ca am si amici care sunt sustinatari declarati ai USL. Ei stiu la fel de bine ca eu am pareri complet diferite. Cand ne intalnim, incercam sa nu discutam politica. Inclusiv de asta nu as pune opinia pe pagina mea de Facebook,daca as avea una. Mi-a fost aratata de cineva o opinie politica pusa de un cunoscut comun pe pagina sa de Facebook si mi-a schimbat radical parerea pe care o aveam despre el. E un exemplu despre efectele negative ale Facebook-ului in relatiile cu oamenii alaturi de care traiesti. Nu sunt deloc adeptul "secretizarii preferintelor", ci a prezentarii acestora intr-un context corect si persoanelor potrivite.

@Kriss
Eu, la fel ca multi cinefili, cunosc cat de cat domeniul si am propria mea viziune asupra lui. E in general o placere sa discut cu altii despre filme, dar nu e o necesitate. Daca merge bine forumul asta sau altul e ok, daca nu, e pacat, dar asta e.

Nu sunt de acord ca ar fi tot una ca se discuta pe Cinemagia, Facebook sau Twitter. Eu de exemplu nu ma simt bine discutand despre arta intr-un McDonalds, in timp ce sug cola cu paiul. Poate conteaza si varsta intr-o anumita masura. Dar e un adevar ca mediul in care discuti are un efect subtil, dar important asupra discutiei.
  Reply With Quote sendpm.gif