View Single Post
Old 10 Oct 2013, 08:46   #4605
Tyson_Kyd
Senior

Tyson_Kyd

Originally Posted by Twinsen:
Trist, prietene. Nu realizezi nici macar ca piesa careia tocmai i-ai dat 4 a fost compusa de DJ Shadow, o legenda a hip-hop-ului. Hip-hop pentru tine inseamna niste smecherasi care iti gadila orgoliul ca sa te simti important, destept. "Deschide ochii", eh? Deschide-i tu si afla ca prin muzica asta te amagesti si defulezi frustrari. 99% din cei care vad numai conspiratii si oameni manipulati in jur sunt paranoici, nu vizonari.

Daca ai probleme in viata, principalul motiv esti tu insuti si eventual oamenii apropiati tie, nu politicienii, nu manelistii, nu societatea. Data viitoare cand iti explica Cedry2k cum sta treaba cu universul, arunca naibii boxele pe geam si pune mana pe carti de istorie, stiinta, literatura, arta. Sau macar uita-te la niste filme mai rasarite, ca tot esti pe un forum de cinefili. Dar mai lasa-ne in durerea noastra cu artistii astia, ca ajungi ca pocaitii care vor sa bage dumnezeul lor cu forta pe gatul altora si sfarsesc prin a fi doar sacaitori si ridicoli.

Uite aici o legenda adevarata in hip hop DJ Kool Herc - Let Me Clear My throat ! ) am spus si subliniez : "voi continuati sa postati cantece de leagan, iar eu postez ce vreau" . Nu am bagat cuiva ceva pe gat, daca iti place ce postez, asculti, daca nu !? nu te bagi !! Daca ai asculta macar putin din ce canta Cedry2k, ti-ai da seama ca vrea sa-ti trezeasca constiinta . Tot ce mi-ai enumerat tu mai sus : istorie, stiinta, literatura, arta, Cedry2k dezbate in fiecare piesa . Toti hip hopperi buni din romania dezbat aceste subiecte . Nu trebuie sa-mi spui mie ca am probleme doar pentru ca tu nu vrei sa asculti un anumit gen de muzica . Ia si citeste A New Earth de Eckhart Tolle, iti va prinde bine ! Asculta Cedry2k - Clipa Schimbarii 2 .

Last edited by Tyson_Kyd : 10 Oct 2013 at 08:53.
Tyson_Kyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif