View Single Post
Old 03 Oct 2013, 10:39   #4570
Tyson_Kyd
Senior

Tyson_Kyd

Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Link-ul a fost armonizat un moderator, in speta Twinsen.Vezi ca scrie acolo jos "edited by Twinsen".Noi nu prea digeram ce postezi tu in general .Incearca si tu alte zone muzicale.Daca o tii numai cu alde Gani(care nici ea nu cred ca stia ce canta) sau Smokey and KREM(pe care prefer sa ii uit), sa stii ca nu o sa primesti prea multe aprecieri(cel putin nu de la mine) .

Ah, era sa uit.Sa nu crezi ca are cineva ceva cu tine.Pur si simplu nu imi place muzica pe care o arunci in sectiunea asta

Pentru Chelbos.Nu mi-s cunoscator.6.5/10

Ca tot le-a aparut astora filmul.Master of Puppets.
Mi-am dat seama ca link-ul a fost editat, am si spus "poate am gresit vreo tasta" . Stiu ca nu aveti ceva cu mine, nici eu nu am vreo problema cu voi . Nu are rost sa pun alt gen de muzica, voi le schimbati din ora in ora, am zis sa pun si eu ceva mai complex si extravagant, dar voi nu digerati aceasta complexitate . Ascult cam toate genurile muzicale in afara de manele, muzica populara, house romanesc, tampeniile asiatice si ce scot mai nou ultimele generatii de rock-eri .
Spre exemplu, piesa postata de Twinsen este o abureala, nu stiu cine poate asculta asa ceva !
1 pentru tampenia aia . David Guetta & Chris Willis ft Fergie & LMFAO - Gettin' Over You (Official Video)
Tyson_Kyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif