Nema Disneyland, nema lapte praf.
Nu zice nimeni nimic de Steaua?E zi de doliu national?E cam compromis totul.Cu Europa ce se mai trag sperante.
Inca imi aduc aminte de anumiti suporteri stelisti care zbierau cat ii tinea gura ca provincialii aia de la Otelul nu au fata de Liga, ca au facut tara de ras,bla bla bla-uri d-astea.Eh,acum, Steaua nu e departe.
Strict la meci.Toata lumea i-a sarit in cap lui Georgievski.E vina lui in principal, dar serios, nici nu a fost ajutat de nicio culoare.Nu l-am vazut odata pe Popa venind la dublaj sau pe Szukala sau pe Bourceanu.Pe fiecare atac al lui Chelsea purtat pe stanga, Schurrle ramane singur cu Georgievski, pe 20 de m patrati.Normal ca ii innoda picioarele.Schurrle abia era deposedat de 3 stelisti daramite de 1 singur,care din minutul 20 deja tremura in sandale cand il vedea pe neamt.Cred ca cu Giorgievski aseara pe banda si Tanase ar fi parut jucator de clasa.Apropos de opincar:mi-a placut lobul ala al lui

...Era Cech sa o sfecleasca serios aseara.
In rest ce sa zic, diferente de valoare evidente.E vorba de skill, ambitie, daruire, chestii d-astea.Poate bat in meciul cu Basel, desi la cum joaca elvetienii, tare imi e ca Steaua va termina catastrofal grupa.