Iar am sarit Freaks and Geeks din schema si m-am apucat de Masters of Horror.O colectie de scurt-metraje horror, regizate de cei mai cunoscuti regizori de gen.Primele doua episoade nu au sarit prea tare in evidenta ,dar au fost suficiente pentru a ma convinge ca serialul merita o sansa.
Astfel, primul episod, Incident On and Off a Mountain Road, e regizat de Costarelli, tipul care a facut Phantasm.M-a dezamgit total.Aceeasi poveste cu o ratacita a soartii,fugarita printr-un zavoi de un criminal care semana izbitor cu Voldemort.Atmosfera exista,dar este stricata de actingul indoielnic al fugaritei,Apar si ceva twisturi cretinoide spre final, cand tipa ni se dezvaluie, ea insasi ca o criminala, super antrenata, care reuseste la cele 60 de kile sa omoare prin strangualare un mercenar de 90.Foarte credibil.Singurul punct pozitiv: o melodie pe care tipa o asculta in masina si pe care inca ma chinui sa aflu cum se numeste.
Al doilea episod, realizat de tipul cu Re-Animatorul.H.P. Lovecraft's Dream In The Witch House..Povestea: un student ia cu chirie o camera dintr-o casa bantuita de o vrajitoare.Vrajitoarea,insotita de un sobolan cu fata umana(foarte amuzant), incepe sa il uziteze pe student pentru sex si uciderea de bebelusi din vecini.Nu a fost cine stie ce, dar sobolanul ala a facut toti banii, iar finalul mi-a placut destul de mult.Plus ca nu am gasit prea multe cusururi de care sa ma iau.Pacatuieste ce-i drept prin simplitatea exagerata si CGI ieftin, dar per total..it was fun si m-am cam identificat cu studentul in cautare de chirie ieftina

.