View Single Post
Old 30 Sep 2013, 13:14   #4544
Twinsen

Twinsen

Hip-hop-ul e abisal de jos in lista preferintelor mele muzicale. De fapt, cred ca daca m-ai pune sa aleg un gen pe care nu-l suport, asta ar fi hip-hop-ul. As asculta mai degraba manele decat hip-hop. Manelistii macar nu pun Eminescu pe taraf, ca sa se vada ce destepti sunt ei.

Toti pustanii si frustratii din cartier se trezesc de dimineata mari inteligenti si incep sa bata din gura pe un ritm monoton despre orice. Oameni care n-au facut nimic in viata, sunt mari patrioti. Agramati care s-au uitat doar pe cartile din Pokerstars vin sa-ti explice filozofie. Prapaditi rupti in fund scriu neaparat despre S-Classe.

Eu nu am auzit nici macar o formatie de hip-hop romanesc care sa nu fie praf. Dar exista grade, de la idioti totali gen Brigada AM, pana la unii gen Cumicu sau Deliric1 care cat de cat au ceva de transmis. In strainatate mai misca unii, dar nu m-am chinuit sa aprofundez. Asa ca daca spun "mai putin praf", e comparatia dintre o mana rupta si o raceala - ambele imi sunt neplacute, dar daca trebuie sa aleg, as prefera ultima.
  Reply With Quote sendpm.gif