Pepperita, in sfirsit am verdictul la Mad men, imi place

Primele episoade din sez 1 sind destul de lente, dar deja spre sfirsitul sezonului ajunsesem sa ma impacientez, cu ce-o sa se mai intimple

Oricum, jos palaria producatorilor pentru ca au reusit sa filmeze zeci de ore in care sa se fumeze aproape incontinuu

Trebuie sa fie o razbunare crunta pe normele care se pun in ziua de azi in legatura cu fumatul. Pe de alta parte sper ca actorii si-au luat suficiente sporuri de toxicitate

Dar nu-i numai asta, imi place atmosfera aia, o atmosfera mai relaxata la lucru, cum eu n-am vazut in viata mea. Si nu ma refer la bauturile alcoolice care se consuma

inca o palma data capitalismului contemporan

oamenii sint mai directi, isi permit sa-si apere pricipiile, chiar daca in final respecta regulile firmei. E adevarat ca e un domeniu de activitate la care eu n-am avut acces, dar ma gindesc ca macar o parte din oamenii care plac serialul asta, il plac si pentru ca arata niste relatii de lucru mai umane, chiar daca sint aplicate doar unor selectati. Gasesc interesante situatiile in care sint puse personajele, ex tipa care naste si nici nu se uita la copil si alte exemple. Desi nu se ataca anumite probleme morale in adincime, serialul e deasupra unui simplu entertainment si asta-mi place.