Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Aici nu e vorba de cat de smecher e unu' sau altu'.Si nici de rupere de oase intre noi.Aici vorbim de niste realitati (ma rog , cel putin eu vorbesc sigur de niste realitati) care se intampla zilnic in orasul meu minunat numit Costesti.Si nu o spun ca unul care a participat la omoruri sau care s-a batut, ci ca unul care(nici eu nu stiu cum) a reusit sa evite conflictele majore,desi a asistat la destule,intr-o zona, unde ele sunt la ordinea zilei.Si incerc sa ii explic lui Tyson(in zadar, cred) ca sala si sisul nu-i o alternativa,
Apropos, Tyson...ai ascultat prea multa Mafia, mai incearca si ceva pacifist.
|
Chiar nu stiu de unde sa incep

!! Eu am adus acest subiect in discutie deoarece sunt tot mai multe intamplari de genu si am vrut sa aflu strict sugestiile voastre !! Cred ca nu mi-ai inteles bine mesajele Wolf, sau nici nu le-ai citit ca sa vezi ce fel de om sunt . Nu-i genul meu sa ma bat ca sa arat ca sunt un nimic . Daca o fac, o faca pentru autoaparare, dar vad ca n-ai cum sa intelegi . Ascult muzica agresiva, dar asta nu inseamna ca sunt agresiv

, iar B.U.G. nu se afla in playlistul meu

. Cand ascult muzica agresiva, o ascult fiindca sunt drepimat si asta ma calmeaza

. N-am nevoie de sala, de arme sau de alte ramaturi, am nevoie de linisite sa-mi traiesc viata

!
Mi s-a spus ca am tupeu si ca nu-s nici un zmeu.
Nu contest. Ma rog la Dumnezeu fara frica.
Vreau capul de pisica, nu poftesc la coada de leu.