Originally Posted by MikkaelWolfganger:
For the lol.Baga-te la sala.Fa masa si mers.Sa vezi cum se uita baietii din fata blocului dupa tine  .Sa vezi ce se cumintesc dupa,intrebandu-se cine e smecherul ala de se misca ca pe podium.I-ati cutter, poate reusesti sa ii intepi, dar tare ma tem ca iti trebuie sange in vene pentru a-l manui, mai ales cand esti la stramtoare.Dar gandeste-te ca mai sunt 5-10 pe langa el,care te vor maltrata doar din principiu.Pistol nu primesti ca nu ai varsta si nu se dau la orisicine(sau se dau,dar nu ai bani sa fii orisicine).
|
Cand am adus asa zisul subiect "Fight Club" in discutie, nu m-am referit doar la mine, m-am referit in general la toate persoanele ce ar putea patii asa ceva ! Urasc foarte mult acest lucru deoarece am vazut si am auzit multe intamplari de genu, si nu sunt de acord cu o asemenea abordare ! Sa se inteleaga ca nu am patit asa ceva

, dar totusi sunt precaut pentru ca stiu unde traiesc si alaturi de cine traiesc ! Cand eram mai mic s-a intamplat sa ma cert cu cineva si ca de nicaieri au aparut inca 3 persoane si ne-am batut . Binenteles c-am incasat-o

, dar nu la modul referitor din mesajul aleator ! Da, ai nevoi de vana ca sa folosesti arme albe, dar ca sa detii o arma de foc nu ai neaparata nevoie de varsta necesara sau bani . Poti fi orisicine, fara bani, dar cel mai bine este sa fi tu insuti ! Atunci am observat, pe pielea mea, faptul ca aveam capul plin de ura si nu mai rationam cum trebuie . Am avut multe dispute neplacute, inca m-ai am... si cu toate astea nu le m-ai dau importanta, incerc sa fiu calm si sa gandesc logic . Nu trebuie sa ne temem orice ar fi, mai ales de asa ceva, fiindca teama este ca o boala ! In asemenea situatii, totul se rezolva de la sine daca ramai calm si cu capul pe umeri sau daca te astepti la ce urmeaza si dai fara frica . Asta insesmns sa fi pe pumnul tau .