View Single Post
Old 26 Sep 2013, 22:24   #3311
Tyson_Kyd
Senior

Tyson_Kyd

Originally Posted by MikkaelWolfganger:
For the lol.Baga-te la sala.Fa masa si mers.Sa vezi cum se uita baietii din fata blocului dupa tine .Sa vezi ce se cumintesc dupa,intrebandu-se cine e smecherul ala de se misca ca pe podium.I-ati cutter, poate reusesti sa ii intepi, dar tare ma tem ca iti trebuie sange in vene pentru a-l manui, mai ales cand esti la stramtoare.Dar gandeste-te ca mai sunt 5-10 pe langa el,care te vor maltrata doar din principiu.Pistol nu primesti ca nu ai varsta si nu se dau la orisicine(sau se dau,dar nu ai bani sa fii orisicine).

Cand am adus asa zisul subiect "Fight Club" in discutie, nu m-am referit doar la mine, m-am referit in general la toate persoanele ce ar putea patii asa ceva ! Urasc foarte mult acest lucru deoarece am vazut si am auzit multe intamplari de genu, si nu sunt de acord cu o asemenea abordare ! Sa se inteleaga ca nu am patit asa ceva , dar totusi sunt precaut pentru ca stiu unde traiesc si alaturi de cine traiesc ! Cand eram mai mic s-a intamplat sa ma cert cu cineva si ca de nicaieri au aparut inca 3 persoane si ne-am batut . Binenteles c-am incasat-o , dar nu la modul referitor din mesajul aleator ! Da, ai nevoi de vana ca sa folosesti arme albe, dar ca sa detii o arma de foc nu ai neaparata nevoie de varsta necesara sau bani . Poti fi orisicine, fara bani, dar cel mai bine este sa fi tu insuti ! Atunci am observat, pe pielea mea, faptul ca aveam capul plin de ura si nu mai rationam cum trebuie . Am avut multe dispute neplacute, inca m-ai am... si cu toate astea nu le m-ai dau importanta, incerc sa fiu calm si sa gandesc logic . Nu trebuie sa ne temem orice ar fi, mai ales de asa ceva, fiindca teama este ca o boala ! In asemenea situatii, totul se rezolva de la sine daca ramai calm si cu capul pe umeri sau daca te astepti la ce urmeaza si dai fara frica . Asta insesmns sa fi pe pumnul tau .

Last edited by Tyson_Kyd : 26 Sep 2013 at 22:37.
Tyson_Kyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif