Nu stiu ce e cu mine, am dat in boala serialelor. Nu mai vad filme aproape deloc, in schimb am revazut toate 5 sezoanele din The Mentalist. Cui nu i-a placut sa taca mai bine

, astept sezonul 6 cu sufletul la gura, incepe acum, la sfirsitul lui septembrie. Am vazut de 2 ori cele 6 episoade din Sherlock, ultimele 2 chiar aseara

Nu mai spun cit ma aduc si englezii la disperare pentru ca fac sezoane de cite 3 episoade

oricum, pina incepe sezonul 3 cred ca pot sa le mai vad pe astea de vreo 2 ori. Apoi vine Breaking Bad. Mda, nu credeam sa-nvat a muri vreodata... nu pot sa inteleg cum ii lasa inima sa-l termine. Pe asta nu cred sa-l revad prea curind, dar mi-a placut foarte mult, desi are citeva episoade prea lente, in care cam trag mita de coada iar Skyler, oh, din partea mea ar putea concura pentru cel mai enervant personaj creat vreodata, dar asta nu stiu daca e neaparat ceva rau, pentru ca serialul asta, exceptind violenta extrema, e probabil cel mai uman serial pe care l-am vazut pina acum.
Cam asta e, daca aveti ceva seriale mai vechi sau mai noi, acum, ca v-am spus cam ce-mi place, nu fiti sfiosi si recomandati-mi ce mai vedeti voi si credeti ca mi-ar place.
Ceva ce-as vrea sa revad, seria veche din Twilight Zone, inca n-am gasit-o nicaieri