Originally Posted by MikkaelWolfganger:
3.Nu se pune problema de neglijenta deoarece practicile aplicate de minunatii parinti ai victimei sunt executate de majoritatea parintilor din Bucuresti si nu numai.Pe deasupra cainii,in opinia generala, nici nu ar trebui sa exista intr-o capitala civilizata, asa ca orice tentativa de acuza e scoasa direct din schema..Nu judec de altfel practica asta de ati lasa copilul liber.
|
cred ca tocmai se incearca abaterea atentiei de la cauza principala, si anume iresponsabilitatea patintilor si se profita din plin de caz pentru a se repune pe tapet dorinta acelora care urasc animalele, de a se recurge la executia in masa a cainilor fara stapan.
poporul vrea sa curga sange de maidanez. sa curga, nu zicem ca nu este necesara eutanasierea in anumite cazuri, dar, de-aici si pana a arunca moartea copilului exclusiv in carca unor persoane, autoritati, fundatii...si a minimaliza total responsabilitatea parintilor de a avea grija copiilor, indiferent ca nu-i pot insoti permanet, este cale lunga. mi se pare un subiect bun de presa si de campanie electorala si atat.
hai sa analizam la rece circumstantele in care acest copil a ajuns sa fie sfasiat de caini si sa ne punem o intrebare simpla: daca acestui copil ii se intampla un accident mortal in timpul cand era lasat in grija educatoarei, la gradinita, cine si de ce era vinovat. eu nu vad nici un fel de diferenta, intre postura de-acum a bunicii si cea ipotetica, a educatoarei.