View Single Post
Old 19 Aug 2013, 21:59   #3261
rvn
Scorpia cinefiscalitatii
 
rvn
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,621
Originally Posted by chuckyfan:
de când am auzit prima dată vama veche am considerat-o o trupă anostă cu o muzică neinteresantă. o singură piesă îmi place, hotel cişmigiu. şi asta-mi place pentru că merge cântată la beţie
desigur, aici este vorba de gusturile muzicale ale fiecaruia. daca produsul Vama Veche s-a vandut destul de bine, inseamna ca n-a fost o investitie proasta din punct de vedere financiar. Tudor Chirila a incercat sa fie un pic diferit de ceilalti solisti ai trupelor autohtone.un baiat rebel, dintr-o familie de intelectuali, a gasit un mod inedit de a se elibera din conventionalismul social impus de statutul acesta.
avantajul sau a fost ca vremurile i-au permis lucrul acesta. dezavantajul, a constat tocmai in lipsa interdictiei. prin versurile cantecelor sale, Tudor Chirila incearca sa arate nonconformism.acuma, nu prea cred ca-i reuseste, tocmai pentru ca a devenit atat de banal sa auzim expresii vulgare. ramane insa, o sensibilitate ascunsa in timbrul vocii sale, pe care, sunt convinsa ca si-a perfectionat-o in particular.
p.s. Hotel Cismigiu este un cover. in oricare varianta muzicala ai asculta-o, efectul este acelasi. sochingul este produs de versuri. sau cel putin, asta au dorit ei.

Last edited by rvn : 19 Aug 2013 at 22:01.
rvn is offline   Reply With Quote sendpm.gif