Originally Posted by Twinsen:
|
E o imagine foarte idilica pe care o ai despre "viata naturala de odinioara". Bacteriile care te omoara sunt foarte naturale. Fantanile de la tara contin apa contaminata in proportie mult mai mare decat cea din orase. Vacile sunt mulse cu mainile murdare in galeti curatate sumar. Am unele indoieli ca fiecare crestea pe vremuri trestie de zahar langa morcovii din gradina proprie - dintre cei care aveau gradina proprie...
|
Asta e gândirea de orăşean care habar n-are cu ce se mănâncă viaţa la ţară. De-aş fi primit câte o ciocolată ori de câte ori am întâlnit câte unul din ăsta, acum aş fi mort
Nu cunosc o singură persoană care să fi avut probleme pentru că a băut lapte muls cu mâna sau pentru că a băut apă din fântână. Eu însumi am copilărit cu aşa ceva şi n-am avut nici cea mai mică problemă. Pot spune chiar că am sistemul imunitar al unui semizeu. N-am răcit de vreo doi ani, pentru că de alte boli nu poate fi vorba.
PS: Nici fructele nespălate, culese din copac şi mâncate pe loc nu te îmbolnăvesc / omoară.
Mi-a fost dor de forumul ăsta. Cred c-o să mai rămân pe aici