Thread: Cannes 2013
View Single Post
Old 24 May 2013, 16:23   #66
Chambord
x

Chambord

Faza in avantajul bistarilor nostri e ca intai se voteaza Palma, apoi Grand Prix si dupa aia restul.
De ce credeti voi ca Trintignant / Riva n-au luat premiile pentru interpretare anul trecut ? Ca erau fetele noastre si Mads asa nemaipomeniti ? Nu. Ci pentru ca Amour a luat Palma. Punct. Dupa el potopul. Daca ai luat-o e cel mai tare premiu pe care il puteai lua din Cannes si ca actor.
Filmul tau sa ia Palme e o distinctie mai mare pentru tine ca actor decat premiul de interpretare. Filmele castigatoare de Palme si GP nu au voie sa participe in competitia nici unui alt festival ! E un agreement la care aderi in momentul cand iti e acceptat filmul in competitia principala.

Deci juriul nu va gandi:
Oaa, ce tare era fetele alea din Adelaa. Ia sa le cocosam cu un premiu de interpretare si dupa aia mai vedem noi cui dam Palma si ce-o mai fi.

Ci:
Care pana noastra e cel mai bun film pe care l-am vazutara in Competitie ? Pai Adela, ca fetele alea a jucat fenomenal, se pupau, ca mia placut cum pica lumina, nushce. Bun. Pac le dam o Palma in freza ? Da, da' a mai fost buni si Farhadi, Coens, Gray. La care Spielberg o sa intervina: nu le dam la ajtia ca are deja Oscaruri sau o le ia la anul si eu ma oftic k mie nu mea dat ajtia Oscar pt Lincoln. Au Oscar le ajunge, nu le mai dau si Palma, ca dupa aia fac palmares mai tare k al meu. Dam Palma la fetele alea. E film de arta, ce ma-sa. Hai sa votam. Femeile din juriu voteaza toate cu Adela, Mungiu la fel k filmu e genul lui, Auteuil si el ca se gandeste poate prinde un film cu Kechiche ... restu nu mai conteaza ... si Adela ia malaiu.

Intra banu in cont la mine si la varu. Se livreaza masinile. Hop la fereastra la Malombra ... motoarele racnesc ... samd.

That's pretty much the big picture.

Last edited by Chambord : 24 May 2013 at 16:26.
Chambord is offline   Reply With Quote sendpm.gif