Originally Posted by sigalia:
ce alternativa mai buna de indulcire s-ar gasi ?
Siropul de stevie nu mi se pare ca poate fi amestecat cu cafeau atunci cand o gatesti.Am vazut in magazine si tablete de stevie,a incercat cineva ?
|
sigalia, daca nu bei sucuri/cola si alte chestii care sa contina mult zahar eu nu mi-as face deloc probleme in privinta a 1-2 lingurite de zahar.
Alternative sint:
- mierea neprelucrata/incalzita - o pui in cafea dupa ce ai facut-o si nu mai e chiar fierbinte, nu o fierbi cu apa.
- daca nu consumi mult zahar si vrei sa-ti bei cafeaua cu placere cumperi un zahar mai scump cum e cel din nuca de cocos. Alta alternativa ar fi apa de cocos - sincer, nu stiu daca a aparut in Romania si ar putea sa fie ambalata in metal ceea ce nu e indicat.
- daca vrei sa stii exact ce pui in cafea cumperi curmale, le pui in apa citeva ore/peste noapte si apa aia o folosesti ca indulcitor. Daca ai un blender bun poti chiar sa faci o pasta si s-o folosesti asa.