fiecare om are posibilitatea si dreptul de a hotari singur ceea ce consuma pe post de hrana sau lichide. alegerea ne apartine si nu consider ca trebuie sa impunem cuiva un regim alimentar, doar pentru ca ne place noua sau ne simtim bine in urma lui. cel mai important lucru, pentru mine, este regimul general de viata, in care este cuprins si cel alimentar. imi place sa gatesc tot felul de mancaruri si-mi face placere sa mananc orice fel de mancare, daca este gatita bine. secretul consta in cantitate. si bineinteles, pastrarea un echilibru intre mese, somn, efort fizic (nu neaparat fitness), relaxare. in rest, cand citesc despre dietele miraculoase care-ti apar in fata ochilor ori de cate ori accesezi o pagina de internet, zambesc, fiindca, "orice minune tine doar trei zile."[/quote]
Ai rezumat minunat,si eu sunt de aceeasi parere.
Exact ca Malombra,nici eu n-as renunta pentru nimic la cafea ( care pentru mine e o stare de spirit).
Vreau sa va cer sfatul intr-o privinta: nici eu nu consum zahar,decat in cafea.Folosesc doar zahar brun,dar am inteles ca e totusi la fel de toxic( desi gustul e parca mai putin artificial decat al celui alb pe care nu-l mai pot suporta).
Cafeaua complet amara n-am ajuns s-o pot bea,ce alternativa mai buna de indulcire s-ar gasi ?
Siropul de stevie nu mi se pare ca poate fi amestecat cu cafeau atunci cand o gatesti.Am vazut in magazine si tablete de stevie,a incercat cineva ?
|