View Single Post
Old 20 May 2013, 12:26   #4928
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Ma bucur ca ti-a placut.Pentru mine fotbalul romanesc este.... .Nici in Burkina Faso nu cred ca exista coruptie si mizerie ca aici.Ce este si mai interesant este ca nimeni nu maraie...toata lumea se scarpina dupa ceafa si se face ca ploua.In Romania, fotbalul in sine nu mai este de mult un spectacol.Porcariile si aranjamentele din spate sunt acum cele responsabile cu distrarea si atragerea publicului.Din panem et circenses, in draga noastra Romanica, a ramas doar circul.

Nici nu stiti cat a scazut Hagi in ochii mei acum.Incerc sa ma fac sa cred ca nu are nicio legatura, dar sincer nu pot.E pacat ca legende ca Hagi sau Popescu sunt atrase in aceste angrenaje mizerabile, mai ales ca ei ar trebuie sa fie cei care sa traga fotbalul romanesc de la spate si sa se prezinte niste exemple de moralitate si fair-play.

In legatura cu Rapid si "U".Unde o sa se ajunga?Pana la urma o sa ramana Liga 1 doar cu Steaua si bastinasii aia de prin comune si satulete de care nu a auzit nimeni.E urat cand vezi echipe care au MII DE SUPORTERI si o ISTORIE ca sunt lasate si ajutate sa moara.Ce e cu adevarat iritant sunt aparitiile domnilor de la federatie, tinand-o una si buna cu un regulament si postand in justitiari ai unui sistem disfunctional.
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif