rvn, inca n-am drepturi de autor pe fraza "ce-am mai gatit in ultimul timp", dar poate ma hotarasc s-o patentez
Asadar, astazi vin cu ceva nou

ce-am mai gatit si ce-am mai baut in ultimul timp.
Ce-mi pregatesc cind mi-e foame, asa cum o sa-mi fie imediat ce termin cu mesajul asta, si-mi ia aprox 2-3 minute. Am mai pus poze cu wraps, dar asta e noua
Pentru ca nu i-am raspuns Monei cind m-a intrebat de chiftele, ii raspund acum. Erau facute cu carne de pui ramasa de la supa, maruntite in food processor, la care am adaugat morcov ras, ceapa, usturoi, verdeata si ou si pentru prima data le-am facut in cuptor in loc sa le prajesc in ulei. N-a fost alegerea cea mai buna, pentru ca mi s-a innegrit de tot hirtia cerata, n-am mai facut de-atunci si nu stiu daca mai fac asa.
Mai jos e varianta mea de chiftele, care nu-s facute la cuptor si n-au carne. Au in rest cam acelasi lucru ca cele cu carne, in plus pulpa de migdale. M-am apucat sa le fac pentru ca imi place la nebunie laptele de migdale, dar din pacate n-am ce face cu pulpa, pentru ca nu maninc asa multe nuci/seminte.
Tot cu pulpa ramasa de la migdale sint si prajiturelele de mai jos.
Acum trecem la bauturi. Intre primele 3 lucruri pe care le consider cele mai bune achizitii pe care le-am facut in viata mea e storcatorul de fructe cu viteza de rotatie mica. Pur si simplu il iubesc
Cam asta e cantitatea de fructe si legume/verzituri din care fac suc o data si nu trebuie sa-l demontez ca mi s-a imbibat sita, le fac pe toate in aprox 10 minute. Din astea 3 farfurii imi ies cam 2.5 litri de suc. Poate pentru unii pare o extravaganta, dar ma costa un sfert de pret din ce as plati la un stand de sucuri, unde selectia de fructe si mai ales verzituri e relativ limitata.
Si rezultatul final.
Pentru ca aici e inca f***ing winter trebuia sa beau ceva cald si dulce.