View Single Post
Old 19 Apr 2013, 21:31   #3154
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Originally Posted by MariaMona:
Originally Posted by MikkaelWolfganger:
Ma enerveaza terbil toate organizatiile studentesti si toate formele astea de organizare din facultati.Este destul de ciudat, dar in ultima vreme au devenit din ce in ce mai dubioasa.Lumea se duce acolo cu un scop precis.Sa parvina.Nu se duc sa imbunatateasca invatamantul, nu se duc sa faca lumea mai buna, nu se duc sa ajute pe cineva.Nu!Se duc sau sa ajunga politicieni sau sa ia note mai bune sau pentru a beneficia de cine stie ce mici avantaje.Rar este cazul cand vreun student mai idealist se duce acolo sa incerce sa schimbe ceva....

Chestia asta nu se intampla in ultima vreme, ci de multi ani...

Probabil ca se intampla de foarte mult timp.Habar n-am.Eu acum am intrat in contact cu fenomenul la nivel universitar(am mai dat de chestii asemanatoare si la liceu).Ceea ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult este ipocrizia lor.Imi bombardeaza grupurile de la facultate/camin/specializare/universitate cu tot felul de mesaje de tipizate: un invatamant curat sau ce vrei sa se schimbe.Pun acolo un chestionar, 2 fraze si imi dau dupa aia lectii de moralitate si sacrificiu .La mine la facultate organizatia de studenti se ocupa doar cu organizarea de petreceri si...atat.Eu nu i-am vazut facand altceva.Plus ca aia care fac toata munca de jos astea sunt niste amarati, fara conexiuni suficiente, aserviti unor baieti/fete mai rasariti/e.

Vai de mama lui de invatamant.De as fi ministru al educatiei as interzice tampeniile astea...
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif