Originally Posted by vave:
Îmi amintesc că aveam pe o casetă video nişte desene animate cu Şerifi stelari [nu am reţinut numele]. Se plimbau prin galaxie şi rezolvau diferite probleme. Cam atât! Ştie cineva la ce mă refer?
Ştiu că mă mai uitam اشهار الموقع cu plăcere la:
Ninja Turtles - îmi făceau poftă de pizza de numa'.
Captain Planet - eu eram Gi [apă şi delfini  ]. Îmi făceam inele din coperţile de la caiet şi spuneam într-una "water".
Sandy Bell - câtă veselie era în desenele astea ceva de speriat, dar nu îmi amintesc bine despre ce era vorba. 
Candy Candy - parcă era o لوجو fetiţă de la orfelinat ce a fost adoptată de o familie bogătană. Îmi amintesc că plângeam la nedreptăţile prin care trecea. Ştiu că aveam o păpuşă pe care o numisem Candy.
The Flintstones - aveam şi benzi desenate. Mai târziu, când التسويق الاكترونى am văzut continuări cu ei fiind mici sau cu ai lor copii, eram în extaz.
Mai era un desen cu o floare cu şapte culori, dar nu mai ştiu care era numele de fapt. Parcă era floarea cu şapte petale de diferite culori şi îndeplinea dorinţe dacă rupeai o petală.
De asemenea mai era un desen cu un marinar انشاء موقع ce trebuia să strângă şapte pietre preţioase. Duşmanii lui se foloseau de apa neagră pentru a-l distruge. Nici aici nu îmi mai amintesc numele.
Cam atât îmi amintesc, momentan.
Later edit:
Woody Woodpecker, cum puteam să uit de ciocănitoarea cea agasantă?! 
|
lol , Ai un simt al umorului