View Single Post
Old 17 Apr 2013, 14:19   #3378
Joy121
Novice

Joy121

Originally Posted by cosmin742000:
Originally Posted by Rose:
Bună ziua,

Nu vreau să adresez vreu reproş nimănui, vreau doar o lămurire: am trimis o descriere săptămâna trecută, la filmul "La femme ecarlate", cu Monica Vitti, Robert Hossein şi Maurice Ronet, am primit răspuns că a fost respinsă. Aş dori să ştiu motivul pentru care a fost respinsă.
Mulţumesc anticipat.

Probabil era prea bun plotul , ori se stie pe cinemagia nu se accepta din start lucrurile prea bune ( cred ca pt ca ii complexeaza pe cei care se ocupa cu aprobarea , ori nu sunt in stare sa inteleaga , ori sunt pur si simplu limitati.) Si mie mi s-au respins o gramada de descrieri excelente , niciodata insa nu am primit explicatii de ce ..Conculzia cu complexarea am tras-o vazand ce ploturi (|multe dintre ele ori fara legatura cu filmul , ori pline de greseli de ortografie de sens sau de logica )sunt aprobate . Oricum si daca ti-l aprobau mai mult de 1 punct nu-ti dadeau , desi in regulament scrie de 20.Eu am renuntat sa mai trimit ploturi, pt ca m-am saturat sa nu se aplice regulamentul.Eu nu vreau niciun DVD de lla cinemagia.Am destule . In plus cine stie e porcarie de film nou mi-ar fi trimis.(sau intre ce mizerii as fi avut de ales )

Esti simpatic!

Propui cumva un test de IQ pentru cei care lucreaza la cinemagia? Eu iti stau la dispozitie!

Inclusiv pentru situatia in care vrei lamuriri vis-a-vis de motivele pentru care "descrierile tale excelente" au fost respinse.

O zi excelenta!
Joy121 is offline   Reply With Quote sendpm.gif