View Single Post
Old 08 Apr 2013, 02:12   #3374
cosmin742000
Guru

cosmin742000

Originally Posted by Tsunamy:
Foarte adevarat ca sa poti spune ca ai vazut atitea filme in primul rind trebuie sa ai o virsta, in alta ordine de idei eu de exemplu daca nu vad filmul in totalitate nu ai acord nota, de altfel notele acordate de o persoana indiferent cine este acea persoana atit timp cit este aceeasi, nu denatureaza clasamentul general. De multe ori am incercat sa urmaresc filmele dupa topul de pe imdb care zic datorita vechimii site-ului si celor care acorda acolo note este mult mai bine pus la punct. Insa nu elimin posibilitatea ca in curind si pe cinemagia clasamentul sa stabileasca si sa reflecte cit mai aproape, realitatea desigur totul depinde de calitatea celor care acorda note. Dar revin nici unul dintre cei 2 "cosmini" nu puteau vedea atitea filme doar in conditia in care se uitau la inceputul si sfirsitul filmului( max 2-3 minute). Oricum acest lucru nu are nici o importanta. Ceea ce ar fi important ar fi daca moderatorii totusi s-ar mai uita la lista de filme lipsa si ar mai introduce macar in fiecare zi cite o fisa pentru un film sau altul din cele mentionate sau ar completa episoadele lipsa la serialele care au fise.

Ti se pare ca eu nu am varsta ?
Tu crezi ca pe noi asta ne doare vis a vis de notele uniforme ale lui kedil , ca afecteaza nota de pe cinemagia sau " clasamentul general "cum ii spui tu ?)))))))))In cazul asta nu ma mir ca ma compari cu el.
IMDb este un criteriu pt mine doar pana in 90 , cinemagia doar in foarte putine cazuri
Esti cam sigur pe tine cand afirmi ca nu se pot vedea atatea filme , avand in vedere ca asta e prima data cand interactionam in vreun fel , cu kedil nu te banui de interactiune ca el tace si face.Eu am vazut cap - coada in jur de 20000 de filme ( cunosc persoane de varsta aproiata cu a mea care au si servici , si care au vazut si mai multe), fara sa fac asta toata ziua desi as putea , pt ca in statul roman nu am gasit de lucru (motivele ar fi , nu ca ar necesita vreo justificare sau ca ar munci cineva pe bune in tara asta ,ca nu am pile si ca nu imi place sa sug ciorapii patronilor si in general nu imi place sa sug ciorapii nimanui)Asa ca am zis daca tot nu se gaeste ceva de lucru fara a fi nevoit sa sug ciorapii nimanui , macar sa ma culturalizez , Si uite asa am terminat din 97 pana anul trecut de citit , tot ce inseamna beletristica de la biblioteca judeteana ( mai putin vreo 5 romane de Sandra Brown) , si vad in fiecare zi cel putin 3 filme , cel mult 8 , in functie de programul sportiv de la tv., si imi mai ramane si timp sa fiu moderator pe 2 trackere , sa fac upload pe 10 trackere , sa ma cert asa ca sa ma mai si recreez cu unul sau cu altul pe aici. etc
Daca ma uit pe profilul tau vad cel putin 3 lucruri care ma nedumeresc, mult mai mult decat ar fi justificat sa te nedumereasca pe tine numarul flmelor vazute de unul sau de altul .(oops am uitat ca tu nu esti nedumerit tu esti sigur)) )Dar eu nu le voi expune in public , din motivul ca fiind prima interactiune intre noi , eu nu imi permit sa improsc cu noroi , necunoscandu-te si nu vreau sa te pun intr-o postura de ipocrit , desi ai meitia , doar pt a te pune in inferioritate ca nu am si alta treaba (cum ai facut tu cu mine)
Se pare ca e greu de inteles ca e o diferenta intre a vedea multe filme , si a vedea multe filme si a le considera pe toate favorite. Eu credeam ca e foarte usor de inteles acest lucru.Se pare ca nu e..

Last edited by cosmin742000 : 08 Apr 2013 at 02:43.
cosmin742000 is offline   Reply With Quote sendpm.gif