Originally Posted by Manusa:
Originally Posted by cosmin742000:
Cred ca are o obsesie cu nota 8 , peste 10000 de filme au la el nota 8  , bineinteles ca toate sunt favorite .
|
 Totusi si tu ai cam acelasi numar de filme vazute, peste 10 000........si vb de altu. Oricum nu inteleg cum puteti sa aveti un asemenea numar de filme vazute, chiar daca intre ele sunt si episoade din seriale.....
Sa nu se inteleaga gresit, nu atac pe nimeni....dar totusi nu este corect sa ataci pe cineva, cand si tu esti in aceeasi situatie. Intradevar ca nu exagerezi precum celalalt cosmin.
|
Manusa eu am strans pe dvd uri din decembrie 2007 pana acum 7843 de filme , trag cam 6 filme pe zi , vad minim 3 maxim 8 pe zi , astea la pc , nu mai vorbesc de cele vazute la tv sau cinema (la cinema am vazut din 82 pana in 2007 cel putin un film pe saptamana, cel mult 5 (in perioada studentiei))sau pe diferite siteuri , sau pe care nu le-a pus pe dvd cred ca am vazut in viata mea in jur de 20000 de filme , multe din ele (vreo 2000 din cele pe care le am ,) nu sunt pe cinemagia , unele nici pe IMDb ( vreo 1500 din cele pe care le am ) Cunosc persoane care au si 13000 de filme ,pe dvd uri Acum ma uit pe lista lui kedil si imi aduc aminte ce filme am vazut ca el are baza de date uriasa si le trec si eu la mine ca vazute..(doar pe cele vazute) Am ajuns la jumatatea listei lui , cand o sa o termin de trecut in revista sigur o sa apar cu mai multe filme vazute decat el.Nu ma simt jignit ca m-ai banuit ca nu vad atatea filme , ma simt jignit pt ca mi-ai reprosat ca ma iau de kedil , nici eu nefiind mai breaz (netinand cont de faptul ca : eu nu pun tot ce vad la favorite , neavand o imagine despre ce filme zice kedil ca are si a vazut si ce fe am vazut eu ), Eu vb de el pt ca stiu ca unele filme pe care le-am vazut in lista lui sunt imposibil de gasit ( unele nici chiar eu nu le gasesc )si el zice ca le are ,ba mai mult cica le are pe toate si in format blue ray , Eu l-am intrebat despre mai multe filme rare de unde le are .Nu mi-a raaspuns nimic , asta ca sa nu mai zic ca notele sunt puse cu furca acolo , fara nicio logica , sunt notate cu aceeasi nota filme dintre cele mai diverse , la care eu as da toata gama de la 1 la 10.Pe mine poti sa ma intrebi de orice film pe care il am de unde il am , orice film pe care l-am vazut unde l-am vazut , ba mai mult , pot sa iti zic si anul in care l-am vazut Filmele pe care le am (in afara de documentare )sunt trecute pe mai multe liste (6) si pot sa iti trimit lista sa vezi si tu.Daca e sa urasc ceva pe lumea asta , astia sunt ipocritii , deci implicit nu imi cade bine remarca ta., (din care ar rezulta ca eu sunt ipocrit)
Monumentala constructia frazei "Sa nu se inteleaga gresit, nu atac pe nimeni....dar totusi nu este corect sa ataci pe cineva, cand si tu esti in aceeasi situatie. Intradevar ca nu exagerezi precum celalalt "

) Daca intentionat ti-a iesit asa , felicitarile mele.Imi vine greu sa cred pt ca nu te-am vazut niciodata nici ironic dapai autoironic ,Totusi cele mai reusite fraze sunt rodul intamplarii