View Single Post
Old 05 Apr 2013, 15:39   #4881
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Originally Posted by reivan:

Prietene , daca tu ai sperante de la Grozav e clar.
Bourceanu e un mijlocas cum e ..Poulsen , asa ar trebuii sa arate mijlocasii de echipa mica , sa munceasca mult. La echipele mari toti mijlocasii muncesc cat Bourceanu , au doar stiinta jocului si tehnica in plus. Prefer un Bourceanu care sa-si vomite plamanii pe teren decat unu` ca Grozav , crezi ca belgienii l-au dat afara degeaba?
Popa are viteza. Atat . Si munceste. Dar pe langa Grozav el nu cade , alearga , sprijina defensiva , sufera , traieste . El e exact ca fiecare roman care se uita la TV cu interes pentru nationala /echipa pentru ca stie ce vor oamenii , si pe cat poate el incearca sa dea tot.

Cu un compartiment mediano-ofensiv format din Torje - Chipciu - Maxim foarte mobili si cu stiinta jocului , posibilitatea de a scoate oameni din joc si viziune si un atacant combinativ ca Marica avem sanse maricele sa ajungem la baraj si in viitor , cu un atacant bun daca vine de undeva sa nu ne mai facem de ras macar. Singurul post de care imi e frica la nationala e cel de fundas stanga. Si ocazional in centru apararii.

Situatia nu e asa trista cum pare.

Situatia nu e trista cum pare?Glumesti ,nu?Situatia este mult mai trista decat pare.Eu cand ma uit pe lotul Romaniei ma ia cu friosane.Numai jucatori de duzina si jucatori ce depasesc un pic media.
Eu am ceva sperante de la Grozav pentru ca tipul pare destept, adica ca il duce mintea, nu ca pe altii(vezi Marica, Chipciu, Tanase,Torje), plus ca e si tanar si poate mai creste.Oricum mi se pare un jucator putin peste media nationalei.
Bourceanu o fi el jucator excelent de echipa mica, dar echipele mici nu prea ajung pe la CM, europene si daca ajung sfarsesc lamentabil.Asta daca nu cumva sunt Coreea de Sud
Sanse la baraj?Eu stau cu frica in san cand ma gandesc la meciul cu Turcia.Aia spre deosebire de noi chiar au echipa si cu toate ca nu au dus-o niciodata prea bine impotriva noastra, am mari temeri ca or sa ne dea cu terenul in cap.
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif