Originally Posted by Manusa:
Originally Posted by cosmin742000:
Cum e posibil ca un utilizator a faca peste 30000 de puncte pe zi , cam 100 pe minut fara sa trimita nicio poza , niciun plot , sa aiba toate cele peste 11000 de filme pe care zice ca le are pe DVD -uri l la favorite . La ce ii folosesc punctele , le mananca pe paine ? Adica stiu cacainele )cum ar zice picollo) moare de drum lung si prostul de grija altuia , dar asta ne ia pe toti de prosti.Manusa pazea ca maine te intrece 
|
Intr-adevar, interesant acest user care tocmai m-a intrecut  . Oricum nu vad rostul acelor puncte pe care le face, dupa cum se pare ( ca nu l-am urmarit si nici nu ma intereseaza ), sa votezi aiurea toate filmele si tot ce iti iese incale......ce rost? Pe mine odata ma interesa acel clasament al userilor, dar mi-am dat seama ca este aiurea sa ma intereseze acest lucru.
Totusi consider ca a face puncte reale este una, eu macar contribui cu ceva pe acest site si ajut - iar de votat votez doar ce am vazut, iar alta este sa faci puncte asa...sa ne aflam in treaba.
Mie nu imi place sa ma bag in seama, dar am considerat ca pot sa imi spun parerea.
|
Eu te-am prevenit ca o sa te intreaca , ce e deranjat la el nu e ca pretinde ca vede atatea filme , asta e posibil , la varsta lui , dar pretinde ca are unele filme imposibil de gasit plus ca la el tot ce a vazut este si favorit