View Single Post
Old 28 Mar 2013, 01:29   #3143
MikkaelWolfganger
Guru

MikkaelWolfganger

Iti zic eu intamplare tragicomica.

Inainte sa ma repartizeze la camin, a trebuit sa depun niste acte.Eu fiind si caz social a trebuit sa aduc si o caruta de adeverinte, declaratii pe proprie raspundere etc..Eu sunt din familie monoparentala ,trecut pe numele mamei(mama nefiind casatorita cu tata, tatal neplatind pensie alimentara) si trebuia sa aduc doar o declaratie pe proprie raspundere prin care sa specifice ca nu primesc venituri.Eh...cand am ajuns la facultate, am dat de niste destepti de la ASG, care nu aveau chef sa imi ia in considerare dosarul social din diverse cauze....Initial, mi-au cerut certificat de deces.Le-am explicat o juma' de ora ca tatal nu a murit.Apoi au vrut act doveditor de divort.De unde act doveditor, daca nu au fost casatoriti?Iar munca de convingere o juma' de ora.Apoi au vrut sa fac o declaratie pe proprie raspundere ca nici eu si nici mama nu primim niciun fel de venit din parte tatalui.Aveam declaratia mamei, dar ei o doreau si pe a mea(eu deja avand o alta declaratie in care se specifica ca nu primesc venit de nicaieri).Iar munca de convingere ca am deja o declaratie si ca se specifica clar acolo nu am niciun venit.Nu...ei voiau inca o declaratie prin care sa specifice exclusiv ca nu primesce bani de la tata.
I-am intrebat daca pot sa le trimit declaratia prin fax, de acasa(mai aveam o zi pana la incheierea depunerii de dosare).Nu se putea.Facultatea nu are fax .I-am intrebat daca dosarul se accepta si asa...Se accepta, dar are toate sansele sa fie respins .
Urmare.... Era sambata...am alergat vreo 1 jumate prin Buc dupa un notar.Ia-l de unde nu-i.Pui de notar nu era prin buc in toiul verii si sambata.Toata lumea in vacanta sau la tara.M-am intors peste baieti...i-am luat iar la intrebari...se poate, nu se poate....Nu erau de inteles.Am depus dosarul asa cum era si am zis ca mai fac un drum pe la Buc luni si poate-poate rezolv ceva la telefon cu sefa lor.Pana la urma am reusit sa o scot la capat cu sefa lor prin tel, care mi-a spus nonsalant ca nu mai era nevoie de niciun act si ca isi cere scuze pentru confuzia creat.Asta dupa ce mi-am muncit toti nervii si am stat cu pieptul incordat aproape 3 zile ca nu-mi iau uratii astia in considerare dosarul si ca raman fara de camin.

PS:si tot era sa raman fara camin...dar asta e alta poveste si mai spectaculoasa ca asta.
MikkaelWolfganger is offline   Reply With Quote sendpm.gif