Thread: Arta gătitului
View Single Post
Old 22 Mar 2013, 13:45   #1587
Malombra
Guru

Malombra

am făcut. şi iese , deşi nu e decît un 350 w şi la mine . toc, bag un pic de lichid, iese foarte bună supa la pai. pînă una alta, piticul mă impresionează. şi iese şi bun, tot ce am făcut pînă acum, în principal frunzeturi, legume şi sucuri din lămîi integrale. la albumul de familie nu prea am ce adăuga, pen că aparat foto dogital nu am, iar antichitatea nu am alimentat-o de foarte mult timp cu film.
vitamix e un vis, într-adevăr. am văzut în descriere: asamblare cu rulmenţi, care să dureze o viaţă. e posibil? cînd mă gîndesc la garniturile de plastic care se macină într-un an , doi, "o viaţă" acela sună ca ceva de pe altă planetă.
voi mai întreba la baruri, măcar mărci de blendere să aflu, dacă nu costuri. oricum, preţurile aparaturii nu cred că le cunoaşte vreun chelner. vara multe bodegi sunt nevoite să macine gheaţă şi fructe şi nu cred că folosesc verticale, pentru că pe terase şi în incinte cererea de răcoritoare îndoite cu gheaţă e mare şi mă îndoiesc că au timp să se descurce cu unul manual. pot să fac din asta chiar un criteriu: cu cît mai populat localul cu fiţoşi alergici la bere , cu atît mai mare cererea, cu atît mai rapidă şi mai eficace dotarea tehnică. aparent aşa ar trebui să fie. acum numai să vrea ei să-mi spună.

Last edited by Malombra : 22 Mar 2013 at 13:48.
Malombra is offline   Reply With Quote sendpm.gif