Mal, felicitari! o sa avem mai multe poze aici de-acum, sper.
Acum 15 ani aveam un blender din ala verical, parca Phillips era si-mi placea cum maruntea, bineinteles legumele erau fierte sau calite cu putin ulei si apa. Trebuie sa adaugi apa doar cit sa aiba ce sa amestece blenderul, deci nu prea multa, altfel iar nu e bine, cu multa apa nu marunteste bine.
Daca te gindesti ca in timp o sa folosesti blenderul destul de mult, la smoothies, humus, eu zic sa iei unul vertical cit mai bun, in bugetul pe care-l ai. Ideea e ca daca iei unul prost de care nu esti multumita, in final, daca o sa-ti iei unul mai bun, cel prost va fi platit degeaba. Asa imi vine mie sa ma dau cu capul de pereti

ca acum 2 ani, in loc sa iau blenderul care e super-recunoscut ca cel mai performant, e si enorm de scump, am luat unul la jumate de pret. Oricum puterea motorului conteaza. Daca gasesti ceva convenabil la 600W cred ca e suficient. Si la fructe trebuie sa pui apa sau suc de portocale si trebuie sa le maruntesti putin, nu te astepta sa le faca pure daca le lasi bucati mari, orice blender ar fi (in afara de Vitamix, pe care mi-l doresc eu

).