Am si uitat de domnu' dar daca insisti,o sa povestesc.
Anul trecut in septembrie ma urc in microbuzul de Bucuresti si ma asez in spatele unui tip cu fata de mongol,par cam pana la maxilar de lung si sapca in cap.
Dupa cateva minute se ridica si incepe sa faca poze prin microbuz cu telefonul,probabil nescapand niciunul din pasageri.S-a dus prin spate sa ii prinda mai bine pe cei din ultimele locuri si o intreb pe o pensionara din dreapta mea care-i treaba cu individul.
Aceasta imi spune ca face poze fiecarui pasager in caz de e jefuit vreunul din ei,sa aiba un fel de lista cu toti care au fost in microbuz.
Mi s-a parut destul de relevanta explicatia dansei,asa ca n-am mai dat atentie.
Cand am ajuns la popas,m-am dat jos din microbuz sa ma dezmortesc putin dupa care am urcat la loc si ma uitam pe geam,urmarindu-l pe acest pui de Weegee,care fuma o tigara.
A tras omul cateva fumuri dupa care scoate telefonul din buzunar si se indreapta spre niste tipi care doar ce alimentasera masina cu benzina si mai stateau pe afara putin.Il tine indreptat catre ei,le face cateva poze dupa care se intoarce langa microbuz sa-si termina tigarea.S-au uitat si baietii aia mirati pentru ca nu intelegeau de ce i-a imortalizat individul asa din senin.
Atunci mi-am dat seama ca avea ceva sigur la mansarda si explicatia doamnei nu era chiar asa
rezonabila.
Tipul asta facea poze in continuu si cred ca suferea grav de paranoia pentru ca se uita constant in spate de parca era urmarit de agenti federali.Nu mai zic ce aiurea era sa te trezesti cu el in nas facandu-ti poza fara sa zica absolut nimic.