Poate ma lamureste si pe mine cineva , desi sunt sigur ca cei care ar trebui sa ma lamureasca sunt mult mai nelamuriti decat mine .Cum e cu pozele : Am trimis poze de pe google la actori proaste de tot care s-au aprobat , si foarte bune care nu s-au aprobat.La filme am trimis poze facute numai cu playerul ,am avut surpriza sa mi se aprobe , poze foarte proaste la filme pe care sigur le are multa lume , si s-ar putea posta poze la ele de oriunde , poze foarte proaste la filme rare , si poze foarte proaste la filme pe care nu le am decat eu , dar de cele mai multe ori mi s-a intamplat sa nu mi se aprobe poze foarte bune la filme pe carele am doar eu.si sansele sa mai puna cineva mana pe ele (filme) sunt nule. Precizez ca poze bune inseamna poze cu rrezolutia cel putin 720 x 512 , plus ca dpdv artistic sunt ireprosabile , poze proaste sunt cele cu rezolutia minima amisa si care dpdv artistic sunt nule , pe care le-am trimis doar ca sa vad daca cel le aproba e in toate facultatile.De multe ori nu a fost. Concluziile nu pot fi decat 2
1) cel care aproba poze e lipsit de oricare simt , mai ales de cel artistic , aproband in dorul lelii, fara niciun discernamant
2) cel care se ocupa de aprobarea pozelor e un caz tipic de perfuzii in cap.
Noi de ce nu stim cine ne aproba/respinge pozele . ?E asa un secret , sau nu vreti sa il faceti de ras?
|