View Single Post
Old 03 Mar 2013, 02:43   #17
Mercutio
Guru
 
Mercutio
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,333
Originally Posted by rvn:
of, nu inteleg de ce cinemagia devine uneori un camp de lupta deja pierduta, intre unii care invie ca vampirii si userii cu mintea fixata bine in cuie, care ar putea sa nu-si mai piarda timp si energie pretioase, punand botu' la diversiuni mai clare ca lumina zilei.
ghinionul nostru ca al miilea topic despre critica romana de film a fost deschis in sectiunea aceasta. moderatorul ei este de regula, inexistent.

poate userii respectivi apreciaza diversiunile. why not? si asa nu se intampla nimic spectaculos pe aici. dar care ar diversiunea in cazul de fata? nu vrei sa ne-o dezvalui si noua, miss marple?
pana acuma a fost criticat gorzo. ei si? n-a mai fost criticat? eu am facut-o de mai multe ori, nu e prima data. omul scrie uitandu-se in oglinda, cum spunea cineva. e pedant si partinitor. subiectul e cat se poate de serios, unul dintre ziarele importante de opinie in domeniul culturii ii publica cronicile, care au devenit un soi bolero, variatiuni pe aceasi tema. aproape toate filmele, romanesti sau straine, in afara de cele de la hollywood (ar fi chiar culmea), sunt puse in raport cu moartea domnului lazarescu. iti vine sa te-apuci sa citesti libertatea.
__________________
Comme au cinema
Mercutio is offline   Reply With Quote sendpm.gif