Originally Posted by Optimvs:
Originally Posted by Mercutio:
Originally Posted by Optimvs:
Cat despre cabala de la Cannes...
...numai din cauza ca are Mungiu ploile aranajate pe-acolo
|
nene optimus esti de un ridicol sinistru,  vorba unui simpatic user de pe aici, dar esti in acelasi timp si comic. mi-l inchipui pe Mungiu abordand pe Θ™est pe fiecare membru al juriului, pe Nani Moretti, Ewan McGregor, Diane Kruger, Alexander Payne si ceilalti ( http://www.festival-cannes.fr/en/arc...LongFilm+.html) cu cate o damigeana de vin si o gasca afumata, ca sa aranjeze premiul. 
|
Gandeste fiecare la nivelul la care poate, nu?
Probabil ca, dupa logica ta, si cand conducerea de atunci a URSS a vrut sa impiedice Nostalgia sa ia Palme d"Or, s-a dus la fiecare membru al juriului cu cate un borcan de caviar, nu?
Greu cu ridicolul asta pe scari, pana una-alta ai reusit doar sa te iei de mana cu Redy si cu asta am spus tot ce era de spus  .
P.S. http://books.google.ro/books?id=jFKG... ge&q&f=false pagina 169 pentru cei care bat din degetele pe forumuri desi n-au nimic de spus (decat mistouri de gradinita ajutatoare)

|
Ca si in cazul avionului lui Coanda pierzi din vedere un amununt, sau il ignori doar de dragul de a mai posta niste tampenii pe aici. In primul rand anul este foarte important, 1983. In al doilea rand acolo se spune ca a fost o campanie a intregii delegatii ruse care s-a terminat cu succes pentru ei. Cum a fost dusa campania respectiva, ce a inseamnat ? Poate s-au dus cu caciula la toti sau au pus presiune. In razboiul rece nu vroia nimeni sa precipite lucrurile prea mult pentru ca toata lumea statea pe degete.
Legaturile dintre evenimentele de atunci cu cele de acum sunt nule. Mungiu a jucat pe sensibilitatile celor de acolo si a castigat, nimic mai mult. Nu cred sa fi avut nici un joc aranjat iar sa compari puterea blocului sovietic in 1983 cu Mungiu in 2012 este probabil cea mai mare tampenie pe care ai spus-o pana acum. Dar esti o persoana obsesiva care se agata de tampenii ca sa isi justifice aberatiile cu care vii pe aici. Nu e nici prima oara si nu va fi nici ultima oara. Ia niste pastile, oricare, multe si dormi un pic.