Originally Posted by Liviu-:
Imi pare rau ca nu-ti dai seama in ce penibil ai cazut cu vendeta asta personala. Te rog frumos, chiar te rog frumos, opreste-te odata, e de ajuns. Chiar n-ai altceva de facut? Pur si simplu ucizi orice discutie constructiva din topicul asta si provoci tuturor participantilor la discutii o asemenea lehamite ca n-au mai dat pe aici. Intelegem, esti superior, Mungiu e un regizor fara talent, un ratat. Considera-te implinit acum si lasa-ne in ignoranta noastra. Nu vezi ca n-ai pe cine salva? Suntem cu totii prea ignoranti si inculti ca sa vedem adevarul.
|
Desigur

. Probabil ca, dupa capul tau, eu sunt ala care mi-am luat interlocutorul peste picior, in mod absurd, sustinand ca nici el nu stie ce vrea sa spuna, nu? Dupa cate tot eu oi fi ala care batea campii ca Tarkovski nici n-a fost nominalizat la BAFTA cand el castigase sau ca a dat o data pe la Venetia, cand el castigase si acolo
Mi se pare fascinant felul in care incerci sa proiectezi asupra interlocutorului propriile tale greseli.
Pana una-alta eu am facut o afirmatie logica si pe care o pot argumenta in mod rational. Tu, pe de alta parte, ai deschis printr-un atac la persoana si ai incheiat falsificand (din ignoranta sau, mai rau, cu buna stiinta) palmaresul unui regizor caruia impostorul de Mungiu n-o sa-i ajunga niciodata nici macar la degetul cel mic. De la picior.