IIII eu nu zic ca e rau ca se fac articole pt filmele noi , majoritatea poporului uitandu-se la asa ceva , Treaba lor gustul lor Ma deranjeaa insa cand vad jde mii de articole despre acelasi film nou , cu toate ca am vazut ca si articolele de obicei sunt critice ,E intr-un fel ca la tv , au tint-o cu Avengers ,pana a aparut Skfall care au dus-o pana a aparut LOTR.samd.Eu nu imi dores atatea articole nici pentru un film care imi place .Spre exemplu la Dupa Dealuri filmul care mi-a placut cel mai mult in 2012 au fost vreo 4 articole , care erau prea multe in caz ca apareau in saptamani consecutive. Asa a fost ok.In tot cazul nu trebuie sa ii invat eu meserie pe cei care fac articolele ,pt ca stiu si ei .Si am observat ca aceeasi tipi care ma injura pe mine ii injura si pe autorii articolelor , Daca eu mai scap pe la articolele la care nu se uita nimeni de injuraturi , acolo scapa si autorii

)Oricum eu nu ii bagam in seama pe saprofitii astia care nu stiu decat sa inure ce posteaza altii, fara ca ei sa aiba ceva de spus , dar s-au luat de o buna prietena de-a mea care a facut "greseala" sa le corecteze greselile de ortografie cand ma injurau facandu-ma analfabet sau ceva de genul . De atunci am inceput sa folosesc butonul raport